Skötselråd
SKÖTSELRÅD
Alla våra produkter är handgjorda och tillverkade av det bästa och mest exklusiva läder tillgängligt. Vårt läder härstammar från ledande italienska garverier som levererar till globala modemärken. Varje bit läder är individuellt behandlat för att ge produkten dess hållbarhet och unika utseende. Därför ditt skal att åldras vackert precis som alla andra exklusiva lädertillbehör -liknande en plånbok, väska eller ett par skor.
Det finns några enkla tips som kan vara användbara för att hålla ditt skal i fin form. Detta är de allmänna instruktioner som gäller för alla våra skal. Specifika lädertyper som päls eller äkta reptil kan kräva individuell behandling. Tänk på att ljust läder har en tendens att mörkna snabbare och på så sätt se mer slitet ut än mörkt läder, så behandla dessa produkter mer varsamt förr att bibehålla färg och struktur.

Observera och läs det medföljande kortet som medföljer ditt nya T.C.F. skal.


NAPPA
Vid varsam hantering kommer detta skal åldras med grace och utveckla ett gammaldags utseende med varma nyanser och små förändringar i ton och färg. Undvik långvarig exponering för solljus, fukt eller kontakt med grova ytor. För att återfå sitt glänsande utseende, kan skalet poleras med lädervax. Observera att mocka endast bör rengöras med en fuktig trasa.


PRÄGLAT LÄDER
Skal med tryckt djurmönster tillverkas av kalvskinn som behandlats med en speciell tryckteknik. Denna teknik replikerar några av naturens vackraste djurhudar som krokodil, pytonorm, ödla och stingrocka. Dessa skal är ganska motståndskraftiga mot slitage och kan rengöras med en fuktig trasa om det behövs.


ÄKTA REPTIL
Äkta reptilskinn är bland det mest exklusiva och hållbara lädret i världen. Varje hud och mönster är unikt vilket gör dessa skal extra speciella. Våra skal är uteslutande producerade med retptilhud som kommer från CITES certifierade garverier. Dessa skal är helt resistenta mot slitage och kan rengöras med en fuktig trasa om det behövs.