Korthållare i läder - Italienskt hantverk - The Case Factory

Korthållare i läder

Exklusiva korthållare i läder med italienskt hantverk.

Visa filter Dölj filter
Färg
Beige Flerfärgad Grå Ljusblå Ljusbrun Mörk Brun Mörkblå Rosa Svart Turkos
Läder
Kalv Krokodil Python Struts Varan Ödla

Korthållare i äkta läder

Vi förstår att många är trötta på syntetiska plånböcker utan karaktär som snabbt slits ut och som saknar den där härliga känslan i handen som bara äkta läder har. Genom att byta ut din korthållare till en korthållare i läder får du en vacker accessoar som kan bära dina kort långt framöver med stil.

Likt en dagbok sätter ditt liv sina spår i lädret och det åldras vackert. Ge din korthållare i läder lite kärlek med lädervård så blir den som återfödd, en vacker glans som konserverar den länge framöver. Något som inte är möjligt med syntetiska korthållare. Det blir som en god vän att se efter medan den hänger med dig världen över, livets resor reflekterar sig vackert i läderet så länge du ser efter den.

Italienskt hantverk

Tack vare god bekantskap i Italien handtillverkas våra korthållare i läder i Marche av italiens mest exklusiva garverier. Samma Gariverier som förser Chanel, Prada, Hermès och Tod’s med sina produkter. Våra korthållare i läder håller därför en väldigt hög kvalite, vilket behövs för att en korthållare i läder ska klara av de slitage som de utsätts för dag ut och dag in. Du kan känna dig extra exklusiv när du slänger fram korten då varje skinn är unikt och skiljer sig i hur det upptar pigment och hur det förändras med tiden. I ett ljust läder blir skiftningarna mer distinkta, vilket ger mer karaktär och gör varje korthållare i läder unik i sin färg, ton och struktur.

Miljövänliga korthållare

För dem som gillar helt jordnära läder gör vi även korthållare i läder av 100% vegetabiliskt och naturligt garvat läder för en framställning med så lite kemikalier som möjligt. Denna typ av läder är känsligare men får också därav en väldigt vacker patina om du ser efter den. Naturligare än så går det inte att få. Vi gör även korthållare i läder i flera olika reptilmönster för en kaxig finish.

Korthållare i hög kvalitet

Våra påklistrings bara korthållare i läder (Adhesive Card holders) görs även dem i Marche av Italiens finaste läder. Vilket ger dem extra god kvalité för att klara av att det påfrestande klimatet som din telefon utsätts för. Våra korthållare i läder finns i flera olika färger och reptilmönster så att du kan matcha till ditt skal eller till din telefons färg. Med 3m’s klister kan du klistra på dem antigen direkt på ditt skal eller på din telefon. Rymmer upp till två kort för att inte addera får mycket volym eller vikt till din telefon.

För att ge en vacker och hållbar finish är våra korthållare i läder klädda med nappaläder på insidan i matchande färg. Utrustad med 4 kortplatser samt ett mitten fack för kvitton eller kontanter.