iPhone 13 skal läder - Köp Online - Thecasefactory.se

Läderskal för iPhone 13

Mobilskal i premium läder till iPhone 13

iPhone 13 skal i läder

The Case Factory har som mål att tillverka skyddande läderskal till din iPhone 13 samtidigt som de ger dig en personlig stil. Läder i hög kvalitet från några av de främsta garverierna i Italien kombinerat med det Italienska hantverket från industrins eliter i sina yrken. Känslan av att hålla i läderskalet på din iPhone 13 är som ingen annan. Mjuka kanter och ett lent material som passar perfekt i handen.

Snygga mönster på läderskal till iPhone 13

Här hittar du ett brett utbud av iPhone 13 läderskal att köpa för att matcha just din stil. Utsmyckade med exklusiv design med en variation av mönster och tryck. Läderskalet skyddar din telefon mot stötar och är samtidigt en modeaccessoar som framhäver din mest använda ägodel - din iPhone 13. Läderskalen kan även präglas med dina initialer i silver eller guld för att ytterligare imponera. Positionera bokstäverna upptill eller nere, vi erbjuder valet av stora och små.

Våra läderskal bryr sig om miljön

Alla vet att vi måste värna om miljön. The Case Factory är måna om att ta hand om naturen och tycker fler ska välja äkta skinn från hållbara garverier över PU-läder. Vårt läder kommer från livsmedelsindustrin som restprodukt, det betyder att vi använder material som annars skulle slängas. Istället tar vi vara på skinnet och skapar något nytt! PU-läder som vi ser mer utav idag tillverkas genom att använda en mängd kemikalier som är skadliga för naturen. Med äkta läder ser vi mycket mindre svinn av syntetiska material som är betydligt mycket svårare att bryta ner i återvinning.

iPhone 13

Hösten 2021 lanserade Apple iPhone 13. iPhone 13 har en fantastisk dubbel kamera på 12 MP med Sensor Shift OIS för att fånga ännu mer detaljer i mörker. Otroligt snabb A15 Bionic-processor, 5G uppkoppling samt IP68-certifiering och Ceramic Shield-glas som gör den tuffare än någonsin tidigare.

Klassisk design och överlägsen hållbarhet

iPhone 13 har en klassisk och elegant design med en aluminiumram och en baksida av glas. För att ytterligare förbättra pekskärmens hållbarhet har Apple samarbetat med Corning för att utveckla Ceramic Shield, en banbrytande glasteknik som innehåller nanokeramiska kristaller i glaset. IPhone är också IP68-vattentät, vilket innebär att den kan vara under vatten i upp till 30 minuter på ett djup av 6 meter.

Dubbla kamerasystem

iPhone 13 har ett fantastiskt dubbelt kamerasystem med en ultravidvinkelkamera som kan ta bilder och 4K-video utanför ramen för en scen som är fyra gånger större än den egna, vilket gör den idealisk för landskap, grupper, stora rum och actionbilder. Sensorn med ultravidvinkel kan nu fånga fler detaljer i de mörkare områdena i dina bilder, medan den andra 12 MP-vidvinkelkameran skapar vackert upplysta bilder i mörker tack vare ett nytt nattläge. Den har också en ny optisk bildstabilisering med sensor förskjutning som ger skarpa bilder även när kameran är skakig, ett porträttläge med sex effekter och djup kontroller för en mer naturlig bokeh samt fler ljuskontroller för att få ett jämnt vackert resultat. Kameran är också utrustad med en mängd olika ljuskontroller för att se till att den alltid kan leverera.

Skal för alla iPhones

The Case Factory har skal i läder för mer än bara iPhone 13. Vi har även skal för iPhone 13 Pro Max, iPhone 13 Pro och iPhone 13 mini.