Apple watch läderarmband - Köp Online - Thecasefactory.se

Apple Watch Läderarmband

Handgjorda i Italienskt läder

Visa filter Dölj filter
Enhet
Apple Watch 40mm Apple Watch 44mm

Läderarmband till Apple Watch

När man byter armband på en klocka förändras utseendet avsevärt. Plötsligt känns det som en helt annan klocka. Få den fulla effekten med ett Apple watch läderarmband från The Case Factory. En Apple watch hänger ofta med på alla tillställningar. När man tränar för att registrera sina träningspass, när man jobbar, när man är på middagar och fester eller ute på ärenden i vardagen. Därför gillar många att ha flera olika armband till sin Apple Watch för att den ska passa in i sammanhanget. Ett Apple watch läderarmband för mer uppklädda tillfällen och ett silikonarmband för träning. Vi på The Case Factory specialiserar oss på läderprodukter för Apple och har därför tagit fram flera vackra och exklusiva Apple watch läderarmband.

Matcha läderarmbandet till din outfit

En Apple watch har många ansikten, den kan se både sportig eller uppklädd ut beroende på vilket armband man parar den med. Ett mode råd brukar vara att matcha klockarmband med skor och skärp Med våra Apple watch läderarmband kan du känna dig extra elegant med våra unika och exklusiva varianter. Ge din outfit lite extra stil och matcha ditt Apple watch läderarmband med ett iphone skal eller AirPods skal i likadant mönster. Vi tillverkar våra Apple watch läderarmband i den finaste italienska lädern. Läder som kommer från samma garverier som Prada, Chanel, Hermes, Tods’s och Bottega veneta.

Apple Watch läderarmband för alla smaker

Vi har alla vår unika smak. Därför har vi skapat flera olika mönster på våra Apple watch läderarmband. Kalvskinn i reptilmönster som krokodil och ödla. Vi har även Apple watch läderarmband i äkta krokodilskinn.

Apple Watch funktioner

Apple har varit frekventa med att släppa en ny Apple watch med jämna mellanrum. Den senaste modellen är series 7 som har liknande funktioner som föregångaren Series 6. Det som skiljer dem åt är att Apple watch series 7 har 30 procent större skärm än sexan och laddar 33 procent snabbare. Annars är de relativt lika utrustade med funktioner som, mätning av syrenivån i blodet, EKG, registrering dina träningspass med puls och statistik för att hjälpa dig nå dina träningsmål, säkerhetsfunktioner för att upptäcka förmaksflimmer, falldetektering, låg puls samt SOS funktion. För att inte tala om alla andra smidiga funktioner som ringa, skicka sms, fråga Siri och ha god koll på vädret.

Miljövänliga läderarmband

Vi tycker det är viktigt att hålla naturen frisk och vill inte bidra till utsläpp av miljögifter. Därför använder vi oss endast av läder som framställs på naturlig väg för alla våra produkter inklusive våra Apple watch läderarmband. Till skillnad till många andra varumärken som använder giftiga kemikalier vid framställning.

Våra armband passar alla storlekar

Få din Apple watch att kännas som en helt annan klocka igen genom att klä den med någon av våra Apple watch läderarmband. De finns alla storlekar för Apple watch, 38/40/41 mm och 42/44/45 mm.