iPhone 12 Pro skal läder - Köp Online - Thecasefactory.se

Läderskal för iPhone 12 och iPhone 12 Pro

Mobilskal i Italiensk läder för iPhone 12/12 Pro

Passar både iPhone 12 och iPhone 12 Pro.

Visa filter Dölj filter
Färg
Beige Brun Flerfärgad Grå Grön Gul Ljusbrun Mörk Brun Rosa Röd Svart Vit

Läderskal för iPhone 12 & iPhone 12 Pro

Tillverkningen av ett exklusivt läderskal för iPhone 12 börjar i Italien där vi noggrant väljer ut garverier. Vi på The Case Factory tycker att det är viktigt att lädret till våra iPhone 12 skal kommer från de bästa producenterna i industrin. Bara då kan vi med stolthet presentera kollektioner av läderskal. Snygga färger och mönster som skyddar din telefon mot eventuella stötar i vardagen.

Italienskt hantverk

Det är inte en slump att kvaliteten på våra iPhone 12 och iPhone 12 Pro skal är bäst på marknaden. Vi väljer läder försiktigt, processen är lång och vi testar oss fram till en produkt som vi kan stå bakom. Varje säsong undersöker vi trender och planerar kollektioner för att vi ska kunna erbjuda en variation av läderskal som faller alla i smaken och står ut från den mängd skal som finns att välja mellan på marknaden.

Läderskal med hållbarhetstänk

Visste du att det är mer hållbart att välja äkta läder över PU-läder? Valet av äkta läder är faktiskt mer skonsamt för vår miljö att producera än PU-läder. De kemikalier som används i produktionen av äkta läder är signifikant mycket färre än de stora antal skadliga kemikalier som används för PU-läder. Alla vet att plast inte är bra för naturen men många glömmer att det är just vad PU-läder består av. Därför tycker vi det är viktigt att fler blir medvetna om den positiva inverkan det har att välja äkta läderskal. Vårt läder är en restprodukt av livsmedelsindustrin, vi använder alltså material som blir över från en annan marknad och som annars skulle slängas. Istället tar vi vara på skinnet och skapar fantastiska läderskal till iPhone 12 som du kan använda utan dåligt samvete.

iPhone 12 & iPhone 12 Pro

Apple lanserade iPhone 12 och iPhone 12 Pro hösten 2020. Som alltid så kom det ny funktioner som förbättrar diverse användningsområden för telefonen. Med iPhone 12 kan du ta fantastiska bilder med kristallklara detaljer i svagt ljus eller på natten med de dubbla 12 MP-kamerorna. iPhone 12 har även ett A1 Bionic-chip som låter dig spela krävande spel på telefonens 6,1-tums OLED Super Retina XDR-skärm. Den nya iPhone kommer också med en True Depth frontkamera, magnetisk laddning och den senaste iOS. Det är samma storlek på iPhone 12 och iPhone 12 Pro, därav kallar vi våra läderskal iPhone 12 / 12 Pro.

Design

iPhone 12 har en slimmad design med skarpa kanter och fantastiska färger, den föregående modellen hade rundade kanter. För att förbättra hållbarheten på enhetens skärm samarbetade Apple med Corning för att utveckla en ny glasteknik som kallas Ceramic Shield. Det är en helt ny teknik som injicerar keramiska nanokristaller i glas. Denna process säkerställer 4x bättre prestanda än iPhone 11-serien. iPhone 12 har även en IP68-klassificering, vilket ger dig en vattensäker telefon ner till 6 meters djup i 30 minuter.

Kamerasystem

iPhone 12 kommer med ett fantastiskt dubbelkamerasystem med en Ultra Wide-kamera som låter dig ta K-foton och videor utanför ramen för en scen som är 4 gånger större, en perfekt funktion för landskap, gruppbilder och snaps. Den återstående vidvinkelkameran på 12 MP producerar fantastiskt upplysta bilder även i svagt ljus med nattläge. Porträttläge med 6 olika effekter och djupkontroll fantastiska att kolla tillbaka på.

iPhone 12 Pro har ett briljant 12 MP trippelkamerasystem med ett vidvinkelobjektiv och ett vidvinkelobjektiv. Bilder i svagt ljus är bättre än någonsin, och nattläget inkluderar nu porträttbilder. Den nya vidvinkelkameran fångar 27 % mer ljus. Slutligen låter kameran dig spela in 4K video med Dolby Vision – den första att göra det.

Quick take

Denna användbara funktion säkerställer att du inte missar några oväntade ögonblick i dina videor. Med iPhone 12 kan du enkelt spela in video och ta foton samtidigt.

Skal för alla iPhones

The Case Factory har skal i läder för mer än bara iPhone 12/Pro. Vi har även skal för iPhone 12 Pro Max och iPhone 12 Mini.