iPhone 12 Mini skal läder - Köp Online - Thecasefactory.se

Läderskal för iPhone 12 Mini

Handgjorda läderskal i Italiens finaste läder

Visa filter Dölj filter
Färg
Grön Ljusbrun Mörk Brun Mörkblå Rosa Röd Senapsgul Svart

iPhone 12 Mini skal i läder

Vi använder våra mobiltelefoner varje dag, de är med oss vad vi än gör. Därför väljer många att skydda den med ett mobilskal. Varför då inte utnyttja chansen att klä mobilen i ett lyxigt och snyggt läderskal som alltid tillför det lilla extra till din stil? The Case Factory designar läderskal till iPhone 12 Mini som verkligen gör intryck. Vi tycker att det finns för mycket tråkiga plastskal på marknaden och vill finnas där för dig som är ute efter ett exklusivt läderskal.

Lyxiga mobilskal

Det finns inga gränser på kreativitet när vi designar våra iPhone 12 Mini läderskal. Vi experimenterar med många färger och mönster för att ta fram läderskal som passar alla. Med en bakgrund i Italien och ett Skandinaviskt intryck kommer vi fram till kollektioner inspirerade av olika djurskinn i olika variationer, från simpelt och stilrent till intrycksfullt och spännande.

Hållbara skal för iPhone 12 Mini

För oss på The Case Factory är det viktigt med en miljömedvetenhet, därför väljer vi restprodukter från livsmedelsindustrin till våra läderskal för iPhone 12 Mini. Istället för att slänga den enorma mängd skinn som blir över tar vi reda på lädret, rustar upp det och producerar läderskal som du kan må bra av att välja. Fördelen med att välja äkta läder istället för PU-läder är också någonting som vi undersökt. Det kräver mycket skadliga kemikalier att skapa PU-läder och betydligt färre i produktionen av äkta skinn. PU-läder betyder inte att det skonar djur i naturen, det är mer harmfullt mot dem i det långa loppet. Därför väljer vi en sund produktion av kalvhudar till våra mobilskal.

iPhone 12 Mini

Apple lanserade iPhone 12 Mini hösten 2020 och det är den perfekta telefonen för dig som tycker dagens smartphones har blivit för stora. Utrustad med Apples A14 Bionic chip ger en hög prestanda som klarar tunga applikationer och spel. Tack vare 5.4 tums Super Retina XDR-skärmen har iPhone 12 Mini skarpa och klara färger i ett smidigt format. Gillar man att ta bilder så är kameran trots en mindre telefon välutrustad. Dual-kamerasystem på 12 megapixel, Night Mode för strålande bilder i svag belysning och True Depth för vackra selfies.

Design

På iPhone 12 Mini är de skarpa kanterna tillbaka som ger en läcker kompetent design i flera fina färger. I samarbete med Corning utvecklade Apple ett nytt glas som kallas Ceramic Shield och är fyra gånger tåligare än glaset på iPhone 11 var. Du behöver heller inte oroa dig ifall du glömmer den i fickan när du hoppar i vattnet. För iPhone 12 Mini är vattentät ner till hela 6 meter i 30 minuter istället för de redan stadiga fyra meter hos iPhone 11.

Dual-kamerasystem på iPhone 12 Mini

För den som använder sin kamera flitigt kommer iPhone 12 Mini inte göra dig besviken. Två kameralinser, en Ultra vidvinkel perfekt för landskapsbilder, gruppfoton och actionbilder eller videor där allt ska få plats och en vidvinkel kamera på 12 megapixel utrustad med en rad funktioner för att kunna ta en rad olika bilder i en mångfald av miljöer. Night Mode som möjliggör för riktigt bra bilder i mörka miljöer, Porträtt läget med 6 olika effekter, slow motion filming så du kan gå loss med din kreativitet och fånga förvånansvärt bra bilder och videos. iPhone 12 Mini har även en riktigt bra selfie kamera som du kan filma i slowmotion med samt ta foton med skarpa färger.

Quick Take

För de oförutsägbara stunder man inte vill missa finns QuickTake. Genom att hålla in på foto knappen i fotoläget börjar iPhone 12 Mini spela in video istället. Är väldigt uppskattat i stunden hetta.

Skal för alla iPhones

The Case Factory har skal i läder för mer än bara iPhone 12 Mini. Vi har även skal för iPhone 12 Pro Max och iPhone 12 Pro & iPhone 12.