AirPods PRO Fodral Läder - Köp Online - Thecasefactory.se


AIRPODS PRO FODRAL

Airpods pro fodral i högkvalitativt läder

Med vår erfarenhet inom läderindustrin har vi siktat på att skapa de bästa läderskalen på marknaden. Våra AirPods Pro fodral görs av det finaste lädret i Italien. Läder från samma garverier som förser märken som Prada, Hermes, Bottega Veneta, Tod’s och Chanel. Matchande varianter mellan våra IPhone skal och AirPods Pro fodral för dig som vill kombinera och ha en enhetlig look.

Miljövänliga läderfodral

Inom läderindustrin används ofta mycket kemikalier vid framställning, vilket vi på The Case Factory inte stöttar. Därför framställer vi vårt läder på naturligt sätt utan massa starka kemikalier som kan förgifta sin omgivning. För vi tycker att miljön är viktig.

Airpods pro fodral som matchar din stil

Dina AirPods bär du säkert med dig nästan varje dag vilket utsätter dem för mycket slit och släng. Våra AirPods Pro fodral skyddar inte bara dina AirPods utan ger dem ett unikt utseende. Oavsett om du föredrar läder i krokodilmönster, ormmönster eller reptilmönster så har vi många fina AirPods Pro fodral i flera färger som kan skydda dina AirPods och samtidigt reflektera dig som person. Vi på The Case Factory skapar AirPods Pro fodral som du kan känna att du verkligen gillar. Det bidrar inte bara med skydd utan adderar även stil.

Airpods pro fodral med initialer

Det är alltid roligt när man kan känna att något är unikt för en person. Det ger mer vikt i produkten både för en själv eller när man ger det som present. På The Case Factory personaliserar vi våra skal efter dina önskemål. På alla våra Iphone skal och AirPods Pro Fodral finns möjligheten att få dina initialer präglade. Du kan få dina initialer präglade i guld eller silver, och stoltsera med att ett identisk AirPods Pro fodral troligtvis inte finns. Annars är det ett smart sätt att urskilja dina AirPods Pro från dina vänners så ni inte blandar ihop dem.

Airpods pro funktioner

AirPods Pro modellen är så kallade “in-ear” hörlurar till skillnad från de tidigare modellerna och kommer med aktiv brusreducering, vilket gör att du kan njuta ostört av det du lyssnar på även i bullriga och högljudda miljöer. Det har bättre batteritid än tidigare modeller och tack vare flertalet olika storlekar på “in-ear” elementen kan du vara säker på att du får en perfekt passform för dina öron som ger ett fantastiskt ljud. Behöver du plötsligt prata med någon till exempel på bussen, flygplanet eller på jobbet? Med en lätt nudd, aktiveras transparens-läget, vilket gör att du enkelt kan konversera utan att behöva ta ut dina AirPods Pro ur öronen.

Funktionella läderfodral

Apples produkter är kända för dess smidiga, snygga och lätthanterliga designfilosofi. Därför har vi designat våra AirPods Pro fodral med en unik funktion som gör att dina AirPods vackert glider upp en aning när du öppnar ditt AirPods Pro fodral så du enkelt att ta i och ur dina AirPods Pro när de ska användas.