iPhone 11 skal läder - Köp Online - Thecasefactory.se

Läderskal för iPhone 11

Exklusiva mobilskal i Italiens finaste läder
(Passar även iPhone XR)

Visa filter Dölj filter
Färg
Mörk Brun Svart
Leathers
Krokodil Ödla

Lädret på våra iPhone 11 skal

För att garantera högsta möjliga kvalitet på våra produkter tillverkas läderskalen från The Case Factory av äkta skinn från de bästa garverierna i Italien. Samma garverier levererar även läder till företag som Prada, Hermes, Bottega Veneta, Tod’s och Chanel. Alla våra läderskal tillverkas för hand och kontrolleras noggrant individuellt innan de erbjuds till försäljning. Bortsett från att läderskalen för iPhone 11 erbjuder ett skydd för att din iPhone 11 inte ska gå sönder vid fall och stötar, så har de i allt högre grad blivit ett sätt att uttrycka personlig stil och preferens, precis som alla andra modeaccessoarer. Vår ambition är att vara bäst på det vi gör. Våra läderskal och läderfodral gör att en industriell massprodukt som mobiltelefonen blir en personlig modeaccessoar som vi är stolta att visa för vänner och bekanta.

Hållbara läderskal

Våra iPhone 11 läderskal vänder sig till kunder som värdesätter kvalitet, hantverk, mode och stil samt miljövänliga råmaterial som kan återvinnas. I detta sammanhang är det viktigt att påpeka att PU läder har inget att göra med äkta läder. Veganläder är endast ett nytt uttryck myntat av kemikalieindustrin för ”PU läder” som är en förkortning av Polyuretan som är ett syntetiskt polymert material som i vardagsmun kallas plast. The Case Factory använder skinn som garverier återvinner från slakteriernas verksamhet för köttproduktion och är därför 100% ekologist. Skinnet genomgår en förädlingsprocess som uppfyller kraven i REACH förordning.

Vegetabiliskt garvat läder

När det är möjligt strävar vi även efter att använda vegetabiliskt garvade skinn som är den mest naturliga och miljövänliga typen av garvning. Denna process är baserad på användningen av det naturliga ämnet tannin, som är den huvudsakliga ingrediensen för att omvandla djurhuden till ett kompakt och motståndskraftigt material som behåller sina egenskaper och utseende över tiden. En annan viktig anledning för att använda vegetabiliskt garvat läder är att tillverkningsprocessen har mindre miljöpåverkan. Skinn garvat med naturliga tanniner kan lätt återvinnas vid slutet av sin livslängd tack vare sina kemiska-biologiska egenskaper. iPhone 11 läderskal tillverkade med vegetabiliskt garvat läder utvecklar även en mörk patina och får en vintage-look med tiden.

Iphone 11

iPhone 11 lanserades hösten 2019 under Apples stora årliga event Kalifornien och följer en kort sammanfattning över de viktigaste nyheterna. The Case Factory presenterade sin kollektion av läderskal till den nya iPhone 11 endast 2 veckor senare.

Nytt kamerasystem

Apple hade lagt stort fokus på att förbättra kameran på 2019 års generation med Trippelkamera till iPhone 11 Pro-modellerna och dubbel-kamera till iPhone 11. De hade adderat en ultravidvinkel-lins på alla modellerna och Pro fick även telelins. Korrigering av röda ögon samt geotaggning av bilder. Självklart ville Apple briljera även med 4K-video och ultravidvinkel för 11-serien, med redigeringsmöjligheter direkt i mobilen.

Nytt, snabbare och effektivare chip

Denna gång kunde Apple stoltsera med sitt nya chip som gjorde iPhone 11-generationen till den snabbaste smartphonen på marknaden. A13 Bionic är rejält mycket kraftfullare än föregångarna, och förutom att allt går smidigare och snabbare så håller även batteriet längre.

Nya färger

Det blev även ännu roligare att välja mobil. Hela 6 olika färger fanns det att välja mellan - röd, svart, vit, gul, grön och lila. Självklart kombinerat med en snygg design i aluminium och glas. Finishen kom guld, rymdgrå, silver och midnattsgrön. The Case Factory presenterade flera fina iPhone 11 Pro skal i läder som passar till dessa färger.