iPhone 13 Pro Max skal läder - Köp Online - Thecasefactory.se

Läderskal för iPhone 13 Pro Max

Exklusiva mobilskal i Italiensk läder till din iPhone 13 Pro Max.

iPhone 13 Pro Max skal i läder

Läderskal skapade för att skydda din iPhone 13 Pro Max i samband med att uttrycka personlig stil. Konstruktionen består av mindre skurna läderbitar som omsluter ett hårt inre. Mobilskalets kanter målas sedan försiktigt för hand för att fästa lädret. Hantverket är något av det bästa i världen och kommer från noggrant utvalda fabriker i Italien.

Designade läderskal för iPhone 13 Pro Max

The Case Factory har en mängd designalternativ för dig att välja mellan. Eleganta och exklusiva mönster i olika variationer. Färger för alla tillfällen och årstider för att du alltid ska ha möjlighet att matcha läderskalet till din outfit för dagen. Italiensk kreativitet har drivit fram design som härmar lädret från många av världens djur med en nypa av Skandinaviskt arv i grunden. För att du ska få den bästa upplevelsen av ditt läderskal ser vi till att skapa en produkt som även känns fantastisk att hålla, eftersom telefonen ofta befinner sig i din hand under dagen.

Hållbara läderskal

Lädret garvas i Italien av restprodukter från livsmedelsindustrin. Det är ett av våra mål att utveckla läderbranchen för en hållbar framtid. Våra läderskal av äkta skinn innebär färre kemikalier än tillverkningen av så kallat PU läder. Syntetiska material är inte möjliga att återvinna lika enkelt som det naturliga skinnet som används till våra läderskal för iPhone 13 Pro Max.

iPhone 13 Pro Max

iPhone 13 Pro Max är en smarttelefon med en ny twist inom mobilteknik med en vacker form fylld med nya tekniska funktioner. iPhone 13 Pro Max släpptes under hösten 2021. Det som var nytt med denna telefon var dels den stora 6,7-tums OLED-skärmen med 120Hz uppdateringsfrekvens och 12MP trippelkamera med proffsfunktioner som förbättrade videolägen och inspelning i svagt ljus. Den nya A15 Bionic-processorn erbjuder fantastisk prestanda samtidigt som den är extremt energieffektiv tack vare dess 5nm tillverkningsprocess.

Klassisk design med bra hållbarhet

iPhone 13 Pro Max har en klassisk men elegant design med en aluminiumram och baksida i glas. För att ge en skärm som tål att hänga med i livets hastiga svängar har Apple och Corning utvecklat en avancerad glasteknik som heter Ceramic Shield och är Apples tåligaste skärm någonsin tack vare de nanokeramiska kristallerna i glaset. iPhone 13 Pro Max har även en IP68-klassificering, vilket innebär att den är vattentät ner till 6 meters djup i upp till 30 minuter.

Super Retina XDR Display

Super Retina XDR OLED-pekskärmen sträcker sig från kant till kant och erbjuder mer utrymme för ditt innehåll, samtidigt som du hanterar telefonen med lätthet. Upplösningen på 2778 x 128 pixlar vid 58 ppi ger fantastiska detaljer, medan True Tone och HDR-teknik ger dig exakta färger. Tack vare en uppdateringsfrekvens på 120Hz kan du njuta av skarpare och mer flytande videor och spel.

Kamerasystem på iPhone 13 Pro Max

iPhone 13 Pro Max kommer med tre kameror på baksidan. En Ultra-Wide kamera som låter dig ta foton och videor utanför ramen för en scen fyra gånger om, denna funktion är perfekt lämpad när du fotograferar landskap, gruppbilder, interiörer och actionscener. Den ultravida sensorn fångar nu fler detaljer i de mörka delarna av din bild och fungerar även som en makrokamera. Den andra 12 MP vidvinkelkameran producerar vackra ljusa foton även i svagt ljus tack vare det nya nattläget och LiDAR-skannern. Den har också bättre optisk bildstabilisering än tidigare för skarpare bilder även när dina händer skakar. Porträttläge med 6 effekter och djupkontroll ger mer naturlig bokeh och kommer med fler ljuskontroller för genomgående fantastiska resultat. Teleobjektivet klarar av 3x optisk zoom. TrueDepth-kameran på 12 MP på framsidan låter dig ta fantastiska selfies och fantastiska gruppfoton fyllda med livfulla färger. Du kan också ta selfies i slowmotion av hög kvalitet med denna främre kamera.

Skal för alla iPhones

The Case Factory har skal i läder för mer än bara iPhone 13 Pro Max. Vi har även skal för iPhone 13 Pro, iPhone 13 och iPhone 13 mini