Accessoarer för väskor - The Case Factory

Accessoarer för väskor

Accessoarer i premiumläder från Italien

Fästbara accessoarer

När man är i farten är det skönt om allt går smidigt. Rota igenom väskan medan du raskt rör sig mot nästa möte är inte optimalt. De saker du bär med dig varje dag ska finnas lätt till hands så du slipper vara den som kommer inspringandes med händerna djupt nedgrävda i väskan. The Case Factory Accessoarer för väskor hänger du enkelt på din väska för snabb åtkomst till dina viktigaste tillbehör. De handtillverkas i Marche Italien av Italiens finaste läder, och ger dig stor frihet att mixa och matcha med dina outfit.

Vårt sortiment med accessoarer för väskor

Fästbara Airpods fodral

Ett vackert skyddande Airpods fodral som du kan fästa i väskan eller på axelremmen för snabb tillgång till din favorit podcast, låt eller video.

Fästbara glasögonfodral

En favorit bland våra accessoarer för väskor med en skyddande kompakt design kan du hänga dina glasögon antingen på väskan eller i axelremmen. I flera färger komplimenterar den din outfit samtidigt som du slipper rota runt i väskan när du snabbt behöver dem.

Microväska

Vår runda micro väska i läder för dig som gillar att ha lite allt möjligt nära till hands. Rymmer Airpods, nycklar och andra mindre tillhörigheter.

Italienskt hantverk

Med våra Accessoarer för väskor slipper du vara den som kommer in med händerna runt rörandes i väskan för att få tag på dina saker. De ger inte bara snabb åtkomst, handtillverkad i Italien, ger våra accessoarer för väskor en vacker finish som bara kommer att bli vackrare med tiden.