iPhone 11 Pro skal läder - Köp Online - Thecasefactory.se

Läderskal för iPhone 11 Pro

Handgjorda läderskal av Italiens finaste läder
(Passar även iPhone XS/X)

Visa filter Dölj filter
Leathers
Iguana Kalv Kobra Krokodil Orm Python Struts Varan Ödla
Färg
Beige Flerfärgad Grå Grön Gul Lila Ljusblå Ljusbrun Mörk Brun Mörkblå Orange Rosa Röd Senapsgul Svart Turkos Vit

Skal i läder till iPhone 11 Pro

Tillsammans med de bästa garverierna i Italien har The Case Factory designat läderskal till iPhone 11 Pro. Lädret kommer från Italien där de bästa hantverkarna i världen förädlar lädret och utformar läderskal i den absolut högsta kvaliteten för hand. Slutprodukten blir ett läderskal med perfekta detaljer som känns riktigt bra att hålla i. The Case Factorys filosofi är att ett mobilskal är mer än bara ett skydd, det är en modeaccessoar som kan matcha eller komplettera din outfit. Köp läderskal till din iPhone 11 Pro för att matcha din outfit. Vi har även fler accessoarer i samma mönster och färger som väskor och AirPods fodral.

Hållbara mobilskal

Hållbarhet är en viktig aspekt för oss på The Case Factory och vi jobbar ständigt för att skapa ett mer hållbart samhälle. För att skapa våra läderskal till iPhone 11 Pro använder vi produkter som blir över från livsmedelsindustrin. Istället för att slänga materialet så använder vi det och gör de bästa läderskalen på marknaden med mindre miljöpåverkan. Naturligt läder har mycket lägre miljöpåverkan än PU-läder eftersom PU-läder kräver väldigt mycket kemikalier för att framställa. Våra läderskal kan du använda till din iPhone 11 Pro utan dåligt samvete, de är skonsamma för miljön!

iPhone 11 Pro

Hösten 2019 lanserade Apple iPhone 11-serien. Den nya serien går att få i fyra härliga färger. Midnatts grönt, guld, silver och rymdgrå. iPhone 11 Pro är den minsta i storlek av iPhone 11 modellerna, med en skärm på 5,8 tum. Den känns smidigare att bära med sig i förhållande till de andra modellerna som lanserades samtidigt. Redan två veckor efter att Apple skulle lansera iPhone 11 Pro visade The Case Factory sin ny kollektion av läderskal och accessoarer som skulle matcha telefonen och dess nya färger.

Nytt kamerasystem

Den största skillnaden med iPhone 11 Pro är kameran. För fösta gången var en iPhone utrustad med 3 kameralinser på baksidan med 12 megapixel för fantastiska bilder. En vidvinkel, ultravidvinkel och ett teleobjektiv. Bilder i mörker har fått ett rejält lyft från tidigare modeller med Apples Night Mode som ger otroligt ljusstarka bilder även i mörker. För att inte nämna porträtt läget som ger väldigt vackra och proffsiga porträttbilder samt 4k videoinspelning och slow motion inspelning. För den som gillar att ta bilder med sin telefon är iPhone 11 Pro modellen den klara vinnaren. På grund av att iPhone 11 Pro har tre kameror på baksidan behöver även läderskalen vara anpassade för den nya designen. Läderskal för tidigare versioner passar alltså inte.

Bättre batteritid tack vare A13 chip

Hela iPhone 11 serien drivs med hjälp av Apples A13 Bionic-chip. Det är en stark och energisnål processor som klarar allt du slänger på den. Surfa på nätet, köra tunga applikationer eller spela krävande mobilspel. Batteri tiden behöver du heller inte oroa dig om eftersom en laddning kan räcka upp till 18 timmars videouppspelning eller 65 timmar av musik. Laddningen är otroligt rapp, där en snabbladdning kan ta dig från 0 till 50% på en halv timme. Föredrar du trådlös laddning så går även det!