iPhone 13 Pro skal läder - Köp Online - Thecasefactory.se

Läderskal för iPhone 13 Pro

Exklusiva mobilskal i premium läder till iPhone 13 Pro

iPhone 13 Pro skal i läder

Att skydda din iPhone 13 Pro är självklart prio ett för oss, men vi tycker inte att man ska gå miste om design bara för det. Våra läderskal till iPhone 13 Pro är tillverkade av Italienskt läder som kommer från de bästa garverierna i landet. Exklusivt hantverk som producerar vackra mobilskal som också känns fantastiskt att hålla i handen.

Stilrent skydd till din iPhone 13 Pro

Upptäck alla möjliga färger och mönster som vi erbjuder på läderskal till iPhone 13 Pro, det finns något för alla. Din telefon är alltid med och det är därför viktigt att skydda den. Läderskal till iPhone 13 Pro skyddar din mobil och ger dig en möjlighet att uttrycka din egen stil. Du kan även prägla dina initialer på läderskalen, välj mellan silver och guld på bokstäverna och bestäm själv storlek och vart på läderskalet du vill ha dina initialer.

Miljövänliga läderskal för iPhone 13 Pro

Det finns flera fördelar med att välja skal i läder från The Case Factory och en av dessa är vårt hållbarhetstänk. Mobilskalen är tillverkade med läder som kommer till våra fabriker som en restprodukt från livsmedelsindustrin. Användandet av material som annars skulle göras av med bidrar till en hållbar produktion av våra mobilskal. Det är mer skonsamt för miljön att producera mobilskal för iPhone 13 Pro skal i äkta läder än veganskt PU-läder då det används färre kemikalier som är skadliga för miljön.

iPhone 13 Pro

Hösten 2021 släppte Apple iPhone 13 Pro. Den har en professionell 12 MP trippelkamera med vidvinkel-, ultravidvinkel- och telefotosensorer. Med en IP68 certifiering tål iPhone 13 Pro att vara under vattnet på 6 meters djup upp till 30 minuter. Den nya A15 Bionic-processorn ger utmärkt prestanda, balanserad strömförbrukning och 5G.

Klassisk design och bra hållbarhet

iPhone 13 Pro har en elegant och klassisk design med en aluminiumram och baksida i glas. För att ge ännu tåligare skärm har Apple tillsammans med Corning utvecklat en ny avancerad glasteknik. Ceramic Shield är deras nya glas som med nanokeramiska kristaller i glaset blir otroligt hållbart.

Super Retina XDR Display

Super Retina XDR OLED-pekskärmen på iPhone 13 Pro sträcker sig från kant till kant vilket erbjuder mer utrymme för ditt innehåll. Med en hög upplösningen på 2532×1170 pixlar med 60 ppi ger skärmen på iPhone 13 Pro utsökta detaljer, medan True Tone och HDR-teknikerna ger dig exakta färger. iPhone 13 Pro har desutom 120Hz uppdateringsfrekvens så du kan njuta av skarpare videor och spel.

iPhone 13 Pros dubbla kamerasystem

iPhone 13 Pro kommer med ett utmärkt trippelkamerasystem med en Ultra Wide-kamera som låter dig ta foton och videor utanför ramen för en scen fyra gånger om, en funktion som är perfekt för landskap, gruppfoton och stora interiörer. Den ultravida sensorn fångar nu fler detaljer i de mörka delarna av din bild och fungerar även som en makro kamera. Den andra 12 MP vidvinkelkameran producerar vackra ljusa foton även i svagt ljus tack vare det nya nattläget och LiDAR-skannern. Den har också bättre optisk bildstabilisering för skarpa bilder även om telefonen skakar lite. Porträttläge med 6 effekter och djupkontroll ger mer naturlig bokeh och kommer med fler ljuskontroller för vackra bilder. Teleobjektivet klarar av 3x optisk zoom för att komma nära utan att tappa i kvalité.

Skal för alla iPhones

The Case Factory har skal i läder för mer än bara iPhone 13 Pro. Vi har även skal för iPhone 13 Pro Max, iPhone 13 och iPhone 13 mini.