iPhone 12 Pro Max skal läder - Köp Online - Thecasefactory.se

Läderskal för iPhone 12 Pro Max

Handgjorda läderskal i högsta kvalitet

Visa filter Dölj filter
Färg
Beige Grå Grön Gul Ljusbrun Mörk Brun Mörkblå Rosa Röd Svart Turkos

iPhone 12 Pro Max skal i läder

Skydda din telefon med ett elegant mobilskal i Italienskt läder. Det är läderskalets huvuduppgift att se till att din iPhone 12 Pro Max skyddad mot alldagliga stötar - vi på the Case Factory ser inte utrymme för kompromiss av kvalitet och design för det. Därför är våra läderskal för iPhone 12 Pro Max tillverkade med två saker i åtanke, din mobil och din stil.

Stilfulla iPhone 12 Pro Max läderskal

Från slätt kalvskinn till magnifika krokodil mönster, vi erbjuder en mängd designval på våra iPhone 12 Pro Max skal. Alla våra läderskal är gjorda på genuint kalvläder som sedan genomgår färgsättning och mönster trycks på för att efterlikna andra djurskinn. Allt detta sker för hand i Italienska garverier av hantverkare som producerat läder av hög kvalitet i generationer.

Läderskal med låg miljöpåverkan

Hållbarhet är viktigt för oss på The Case Factory. Därför lägger vi mycket tanke på hur vi producerar våra läderskal till iPhone 12 Pro Max. Skinnet som används på skalen är faktiskt en restprodukt från livsmedelsindustrin som vi sedan tar vara på och skapar någonting nytt av. Lädret tvättas och behandlas innan våra Italienska garverier skapar magnifika läderhudar i exklusiva färger och mönster. Vi väljer att använda äkta läder över PU-läder eftersom det inte bara känns skönare att hålla i men också för att det krävs färre mängder skadliga kemikalier att producera. Många är medvetna om att plast är dåligt för miljön, och det är just vad PU-läder är gjort av. Välj istället ett äkta läderskal till din iPhone 12 Pro Max som värnar om jordens framtid.

iPhone 12 Pro Max

iPhone 12 Pro Max släpptes av Apple hösten 2020 och blev deras nya flaggskepp. Den tidigare modellen (iPhone 11) hade raka kanter, men alla iPhone 12 varianter fick återigen rundade kanter. iPhone 12 Pro Max har en ram i rostfritt stål och en hållbar keramisk sköld som täcker skärmen. Under huven finns Apples A1 Bionic-processor med 5G. På baksidan finns en avancerad 12MP trippel kamera med OIS och Dolby Vision dubbel videoinspelning. iPhone 12 Pro Max har en IP68-klassning, vilket innebär att den tål ett djup på 6 meter under vattnet i upp till 30 minuter.

Super Retina XDR pekskärm

iPhone 12 Pro Max kommer med en Super Retina XDRs 6,7-tums pekskärm som erbjuder en perfekt visuell upplevelse. Den har en upplösning på 2778 x 128 pixlar och är gjord av OLED-teknik känd för sin förmåga att visa levande färger och äkta svärta. Dessa funktioner förstärks ytterligare av HDR-teknik för ännu bättre synlighet. iPhone 12 Pro Max har även True Tone-teknik och tack vare den får du också de mest realistiska färgerna som matchar din miljö.

Nytt kamerasystem

Det avancerade tredubbla bakre kamerasystemet ser till att dina foton och videor alltid ser professionella ut när du använder din iPhone 12 Pro Max. Kamerasystemet består av tre linser - ett supervidvinkelobjektiv med fem element, ett vidvinkelobjektiv med sju element och ett teleobjektiv med sex element - var och en med 12 MP-upplösning. Nu har du även 2x optisk zoom, för att komma närmare utan att tappa i kvalité.

Nya uppdateringar med iPhone 12 Pro Max

När Apple lanserade iPhone 12 Pro Max uppdaterade de sitt berömda iOS vilket gjorde det ännu starkare. Den nya versionen av iOS hade praktiska widgets och appklipp och är designad för att ge maximal daglig bekvämlighet med säkerhet och funktionalitet. Integriteten förbättrades väsentligt.

Skal för alla iPhones

The Case Factory har skal i läder för mer än bara iPhone 12 Pro Max. Vi har även skal för iPhone 12 Pro & 12 och iPhone 12 Mini.