Datorväska

Ta hand om din bärbara dator
Laptopen. Den är med på jobbet, på semestern, i parken eller i farten på tåget. Upp och ner ur din väska fylld med andra prylar, blir din laptop snabbt repig och riskerar att bli defekt på något vis. Du har säkert många viktiga dokument och bilder sparade på datorn som skulle vara mindre kul att gå miste om. The Case Factory tillverkar sina laptopfodral i läder i Italiens mest omtalade garverier. Med kunskap som sträckers sig flera generationer är det utformade för att ge din dator bra skydd, smidigt rymma dina dokument samt komplementera din stil.

Vackert hantverk från Italien
Våra väskor görs för hand i de finaste garverierna i Italien. Ett hantverk som försäkrar att våra Laptopfodral i läder kommer se lika iögonfallande ut som när du köpte den, många år framöver. Laptopfodral är oftast väldigt tråkiga i sitt utseende och ger inget markant intryck. Våra Laptopfodral i läder har vi tagit fram i flera olika vackra och unika variationer. Diskret elegans med vår Textured black, vegetable tanned brun eller vegetable tanned svart. Kaxigare skönhet med våra pastell färgade varianter i krokodilmönster eller våra vegetable tanned väskor med ormar. Detta är Laptopfodral i läder som garanterat kommer fästa flera blickar och göra kollegorna lite extra avundsjuka när du elegant kliver in på mötet.

Anpassad för dina behov
I våra laptopfodral i läder finner du ett stort huvudfack som rymmer en laptop upp på 13-15 tum. Därefter finns det två ytterligare fack, varav ett för eventuella dokument och ett extra fack med dragkedja för ytterligare saker. Ditt laptopfodral i läder kommer med en matchande axelrem samt en hake för att komplimentera med någon av våra andra läder accessoarer. Till Exempel kan du haka på ett matchande glasögonfodral, airpods fodral eller annat nätt fodral för nycklar, lypsyl eller små hörlurar.