iPhone 13 Mini skal läder - Köp Online - Thecasefactory.se

Läderskal för iPhone 13 Mini

Mobilskal i premiumläder till iPhone 13 Mini.

iPhone 13 Mini skal i läder

För att skapa ett läderskal för iPhone 13 Mini i högsta kvalitet väljer vi att arbeta med några av de bästa tillverkarna av läder och skal i världen. Med ett ursprung från Italien är det passande att vi väljer läder av hög kvalitet från den Italienska marknaden, där produktionen har pågått i generationer.

Exklusiva läderskal för iPhone 13 Mini

Vi erbuder eleganta mobilskal i olika mönster, färger och uttryck som speglar din personliga stil. Målet är att skapa kreativ design av mobilskal som inte liknar de andra som finns på marknaden. Skalets huvuduppgift är att skydda din telefon men vi tror på att det inte behöver betyda att det inte samtidigt kan vara ett exklusivt utseende som omfamnar telefonen.

Läderskal som bryr sig om miljön

Mobilskal som är producerade av äkta läder är ofta mer skonsamma för miljön än de som är tillverkade av så kallat PU-läder. Produktionen av vårt läder kräver inte den stora mängd kemikalier som tillverkningen av veganläder. Lädret är också en restprodukt från köttindustrin, djuren är alltså inte uppfödda för sitt skinn. Genuint läder går också att återvinnas mycket enklare än PU-läder.

iPhone 13 Mini

Apple släppte iPhone 13 Mini hösten 2021. iPhone 13 Mini har en mindre storlekt mot de andra modellerna och passar därför även i mindre fickor. Den har en robust design och högteknologiska funktioner som 5G-dataanslutning och IP68-skydd. Dess Super Retina XDR-skärm erbjuder otrolig ljusstyrka och klarhet, och A15 Bionic-processorn är redo för de mest krävande uppgifterna.

Klassisk design och bra hållbarhet

iPhone 13 mini har en klassisk och elegant design med en aluminiumram och baksida av glas. För att ge ännu bättre stötsäkerhet har Apple och Corning utvecklat en avancerad glasteknik som de kallar Ceramic Shield. Glaset är förstärkt med nanokeramiska kristaller vilket ger glaset en otrolig styrka. Det är däremot viktigt att förstå att en iPhone 13 Mini fortfarande kan gå sönder, så använd ett läderskal för att skydda telefonen ytterligare. Iphone 13 Mini har även en IP68-klassificering, vilket innebär att den är vattentät och håller i upp till 30 minuter under vattnet på 6 meters djup.

Dubbla kamerasystem med breda och ultravida kameror

iPhone 13 Mini har ett fantastiskt dubbel kamerasystem med en Ultra Wide-kamera som låter dig ta foton och videor utanför ramen för en scen fyra gånger större än normalt, en funktion som är perfekt för landskapsfotografering, stora gruppfotografier eller interiörer. Den ultravida sensorn fångar även fler detaljer i de mörka delarna av din bild. Den andra 12 MP vidvinkelkameran producerar vackra ljusa bilder även i svagt ljus med det nya nattläget. Den har också optisk bildstabilisering för skarpa bilder även när dina händer skakar. Porträttläge med 6 effekter och djupkontroll ger mer naturlig bokeh och kommer med fler ljuskontroller för genomgående fantastiska resultat.

Nytt operativsystem

Samtidigt som Apple skulle släppa iPhone 13 Mini kom även iOS 15 som gav iPhone 13 Mini nya och förbättrade funktioner. Med SharePlay kan du fortsätta prata på FaceTime medan du tittar på TV eller filmer, lyssnar på musik eller delar din skärm. Rutnätsvy visar personer på FaceTimes som brickor av samma storlek för att ge bättre gruppchattar. Aviseringar har gjorts om och visar en större kontaktbild och appikoner så att du lättare kan identifiera dem.

Skal för alla iPhones

The Case Factory har skal i läder för mer än bara iPhone 13 Mini. Vi har även skal för iPhone 13 Pro Max, iPhone 13 Pro och iPhone 13