iPhone 11 Pro Max skal läder - Köp Online - Thecasefactory.se

Läderskal för iPhone 11 Pro Max

Handgjorda läderskal i Italiens finaste läder
(Passar även iPhone XS Max)

Visa filter Dölj filter
Läder
Kalv Krokodil Python Ödla
Färg
Beige Grön Gul Ljusblå Ljusbrun Mörk Brun Orange Rosa Röd Senapsgul Svart Turkos

iPhone 11 Pro Max skal i läder

Våra läderskal för iPhone 11 Pro Max tillverkas av de bästa garverierna i Italien och av det mest högkvalitativa lädret. Vi använder samma typ av läder som Prada, Hermes, Bottega Veneta, Tod’s och Chanel. Alla våra läderskal tillverkas för hand vilket ger otroliga detaljer och ökar lyx-känslan, vi granskar alla läderskal noggrant innan de går till försäljning. Läderskalen är tillverkade för att passa din telefon perfekt och skydda din iPhone 11 Pro Max från vardagligt slitage och eventuella fall.

Läderskal som matchar din stil

Vår filosofi är att ett mobilskal inte bara är ett skydd, det är även en modeaccessoar. Därför har vi tagit fram olika mönster och flera olika färger som ska passa de flesta outfits. Vi har även flera accessoarer i läder som t.ex. läderfodral för AirPods, laptops och armband till Apple Watch. Välj ett eller flera läderskal till din iPhone 11 Pro som även förstärker din outfit!

Hållbara mobilskal

Vi på The Case Factory värnar om miljön och använder därför restprodukter från livsmedelsindustrin för att skapa våra läderskal för iPhone 11 Pro. Många pratar om PU-läder och hur bra det är, men tyvärr används det mycket mer kemikalier när PU-läder framställs om man jämför med vanligt naturligt läder. Det läder som vi använder för att skapa våra läderskal är bättre för miljön, så du kan med gott samvete köpa ett mobilskal i äkta läder från oss!

iPhone 11 Pro Max

Apple lanserade iPhone 11 Pro Max hösten 2019. IPhone 11 Pro Max är estetiskt vacker med rundad kropp i rostfritt stål tillsammans med en frostad baksida i glas som finns tillgänglig i färgerna guld, silver, rymdgrå och midnatts grön. ​ Förmågan att motstå vatten har förbättrats markant från den tidigare generationen. iPhone 11 Pro Max är nu IP68-certifierad, vilket gör den vattentålig ner till 4 meters djup i 30 minuter. Redan två veckor efter att Apple hade sagt att de skulle lansera iPhone 11 Pro Max visade vi upp vår nya kollektion av läderskal med nya mönster och färger som matchar telefonen.

Nytt kamerasystem

På iPhone 11 Pro Max sitter tre bakre kameror som gör att du kan ta foton med en kvalite bättre än någonsin tidigare från Apples sortiment. Tack vare de tre linserna kan du ta häftiga bilder i vidvinkel, proffsiga porträttbilder med suddig bakgrund eller zooma in längre än tidigare men bibehålla en god kvalite. Nattläget som är nytt för denna generation är helt otrolig. I näst intill totalt mörker kan du lyckas ta fantastiska bilder med klara färger och högt ljusinsläpp. För den som gillar att fota städer eller utsikter när det börjar blir mörkt, de tidigare generationerna har inte en chans. Nu kan du även spela in videos i 4K upplösning i upp till 60 bilder per sekund. Selfie kameran har också fått sig ett rejält lyft med hela 12 megapixel och funktioner som 4K video, porträtt belysnings läge och slow motion med mera.