Plånböcker i läder - Italienskt hantverk - The Case Factory

Plånböcker i läder

Plånböcker i premiumläder från Italien

Visa filter Dölj filter
Färg
Mörk Brun Svart
Läder
Krokodil Nappa Ödla
50
Uomo Wallet Calf Drummed Brown
Lägg till
Info
845 KR (1690 KR )
50
Uomo Wallet Crocodile Black
Lägg till
Info
845 KR (1690 KR )
50
Uomo Wallet Lizard Black
Lägg till
Info
845 KR (1690 KR )
50
Uomo Wallet Maxi Crocodile Black
Lägg till
Info
50
Uomo Wallet Real Water Snake Ebony
Lägg till
Info

Högkvalitativa läderplånböcker

En plånbok ska vara praktiskt, hålla länge och bära dina kort med stil. Genom att välja plånböcker i läder istället får en syntetisk eller tyg variant slipper du ha en plånbok som ser ut som den varit med i en boxningsmatch redan efter kort tids användning. Våra plånböcker i läder handtillverkas av Italiens finaste läder som gör dem tåliga, tidlösa och vackrare med tiden. Det italienska skinnet karakteriseras av sin unika struktur vilket gör att alla våra plånböcker i läder unika gentemot varandra.

Valet av din plånbok är väldigt personlig då vi alla har olika behov och uppfattningar om hur den perfekta plånboken ska vara konstruerad. Den ska gärna vara så smidig som möjligt med fortsatt rymma allt du vill ha med dig. Storleken ska vara rätt beroende på ifall du bär den i fickan, handväskan, kavajfickan eller kuvertväskan. Designen ska antingen vara festlig eller lite diskretare. Därför har vi tagit fram flera olika plånböcker i läder, så du kan hitta en som passar dig.

Exklusiva mönster

The Case Factory´s signum har alltid varit våra unika läder produkter i kalvskinn från italien för dig som gillar unik och smakfull stil. Våra plånböcker i läder finns i reptilmönster som krokodil och ödla. De finns i kalvskinns päls med leopard mönster men även mer diskreta varianter som naturligt garvat läder. Födda i Matche i Italien ur samma garverier som Chanel, Prada, Hermès och Tod´s ger våra plånböcker i läder stil och unik finish i klass att bära även de mest exklusiva korten till de mest unika av evenemang.

Bland våra plånböcker i läder hittar du vår nättare modell Uomo som är utrustad med 8 kortplatser, två separata fack för dina kvitton och kontanter så du slipper blanda samt 4 sidofack för ytterligare förvaring. För dig som vill ha mer volym har vi våra Zip Wallets med 5 kortfickor samt utrymme för läppstift eller liknande. För dig som gillar att hålla allt så nätt som de bara går har vi även våra korthållare i läder.