iPhone 12/12 Pro Mobilskal Läder Croco Svart Large

IPHONE SKAL I LÄDER

Visa filter Dölj filter
Enhet
iPhone 11 iPhone 11 Pro iPhone 11 Pro Max iPhone 12 iPhone 12 Mini iPhone 12 Pro iPhone 12 Pro Max iPhone 13 iPhone 13 Mini iPhone 13 Pro iPhone 13 Pro Max iPhone 14 Pro iPhone 14 Pro Max iPhone 7/8 Plus iPhone SE iPhone SE/7/8 iPhone X/XS iPhone Xs Max
Färg
Beige Blå Brun Flerfärgad Grå Grön Gul Lila Ljusblå Ljusbrun Mörk Brun Mörkblå Orange Rosa Röd Senapsgul Svart Turkos Vit

Skalkonstruktion

Våra iPhone skal är designade för att erbjuda bästa möjlig kombination av stil, elegans, exklusivitet och funktionalitet. Skalet vi klär in i läder är tillverkat av polykarbonat som är ett synnerligen elastiskt och stryktåligt material som används globalt i ett mycket stort antal produkter. Polykarbonat kan dessutom återvinnas och 50% av innehållet i skalen kommer från återvunnet material. Efter att lädret fästs och skurits av längs skalets kanter appliceras i flera lager en matchande kantfärg som förseglar kanterna inklusive de på kamerahålet. Konstruktionen är gjord så att skalet lätt skall kunna tas av samtidigt som det skall skydda skärmen. Detta åstadkoms genom att skalet är 0,5mm högre än tjockleken på en iPhone vilket innebär att skärmen inte kommer i kontakt med några hårda ytor när den läggs med skärmen nedåt. Kontakten med hårda ytor görs med skalets kanter. Insidan av skalet är klätt med mikrofiber som ger en extra dämpande effekt och skyddar mot repor. Skalet har en öppning nedtill för att underlätta åtkomst till ladd uttaget samt ge maximal återgivning av ljudet från de två högtalarna som sitter på varje sida om uttaget för laddningskabeln. Även om man tappar sin iPhone i marken så kommer hörnen och kanterna på skalet att skydda mobilen.

Design

Vår designfilosofi på iPhone skal är att kombinera det lite strama och stilrena skandinaviska arvet med Italiens kreativitet och hantverk och endast erbjuda produkter som vi själva är stolta att använda och ge bort som presenter. Våra höst- och vår kollektioner av iPhoneskal återspeglar modetrender i både färger och mönster och ofta finner man samma läder på både väskor och skor från de globala modehusen.

Lädret på våra iPhone skal

För att garantera högsta möjliga kvalitet på våra produkter tillverkas iPhone skalen från The Case Factory av äkta skinn från de bästa garverierna i Italien som även levererar läder till företag som Prada, Hermes, Bottega Veneta, Tod’s och Chanel. Alla våra skal tillverkas för hand och kontrolleras noggrant individuellt innan de erbjuds till försäljning. Bortsett från att skalen erbjuder ett skydd mot att din iPhone inte ska gå sönder vid fall och stötar, så har de i allt högre grad blivit ett sätt att uttrycka personlig stil och preferens, precis som alla andra modeaccessoarer. Vår ambition är att vara bäst på det vi gör. Våra skal och fodral gör att en industriell massprodukt som mobiltelefonen blir en personlig modeaccessoar som vi är stolta att visa för vänner och bekanta. Våra iPhone skal vänder sig till kunder som värdesätter kvalitet, hantverk, mode och stil samt miljövänliga råmaterial som kan återvinnas. I detta sammanhang är det viktigt att påpeka att ”PU läder” och s.k. ”veganläder” har inget att göra med äkta läder. Veganläder är endast ett nytt uttryck myntat av kemikalieindustrin för ”PU läder” som är en förkortning av Polyuretan som är ett syntetiskt polymert material som i vardagsmun kallas plast. The Case Factory använder skinn som garverier återvinner från slakteriernas verksamhet för köttproduktion och är därför 100% ekologist. Skinnet genomgår en förädlingsprocess som uppfyller kraven i REACH förordning.

Vegetabiliskt garvat läder

När det är möjligt strävar vi även efter att använda vegetabiliskt garvade skinn som är den mest naturliga och miljövänliga typen av garvning. Denna process är baserad på användningen av det naturliga ämnet tannin, som är den huvudsakliga ingrediensen för att omvandla djurhuden till ett kompakt och motståndskraftigt material som behåller sina egenskaper och utseende över tiden. En annan viktig anledning för att använda vegetabiliskt garvat läder är att tillverkningsprocessen har mindre miljöpåverkan. Skinn garvat med naturliga tanniner kan lätt återvinnas vid slutet av sin livslängd tack vare sina kemiska-biologiska egenskaper. iPhone skal tillverkade med vegetabiliskt garvat läder utvecklar även en mörk patina och får en vintage-look med tiden.

Prägla dina initialer

Våra iPhone skal möjliggör prägling av dina initialer i guld eller silver foliering i två olika storlekar. Initialerna kan placeras nedtill eller upptill på skalet. Prägling av dina initialer gör skalet än mer elegant och speciellt.

1  2  3  4  5  6  7  8  ..10 Nästa »