AirPod Pro Läder Fodral Ostrich Grå

AirPods fodral i läder

Matcha med din telefon

Topplista

Visa filter Dölj filter
Enhet
Airpods AirPods Pro
Lädermönster
Kalv Krokodil Struts Ödla
Färg
Grå Gul Ljusbrun Mörkblå Rosa Röd Svart

Skalkonstruktion

Våra AirPods skal är designade för att erbjuda bästa möjlig kombination av stil, elegans, exklusivitet och funktionalitet. Skalet vi klär in i läder är tillverkat av polykarbonat som är ett elastiskt och stryktåligt material som används globalt i ett mycket stort antal produkter. Polykarbonat kan dessutom återvinnas och 50% av innehållet i våra skal kommer från återvunnet material. De flesta AirPods skal på marknaden består av ett lock som tas av och sätts på varje gång man ska ta upp hörlurarna vilket är opraktiskt. Skalet från The Case Factory är en enhet där locket sitter fast i underdelen.
 
Skalet har ett litet hål på framsidan för att kunna se den gröna laddningslampan på ditt laddningsetui. I botten på skalet finns även ett hål som passar perfekt för din laddningskabel.
 
Insidan på skalet är klätt med en tunn mikrofilm för att ytterligare skydda dina AirPods.
 

AirPods Design 

Vår designfilosofi är att kombinera det lite strama och stilrena Skandinaviska arvet med Italiens kreativitet och hantverk och endast erbjuda produkter som vi själva är stolta att använda och ge bort som presenter. Våra höst- och vår-kollektioner av AirPods skal återspeglar modetrender i både färger och mönster och ofta finner man samma läder på både väskor och skor från de globala modehusen.
 
 

Lädret på våra AirPods skal

För att garantera högsta möjliga kvalitet på våra produkter tillverkas AirPods skalen från The Case Factory av äkta skinn från de bästa garverierna i Italien som även levererar läder till företag som Prada, Hermes, Bottega Veneta, Tod’s och Chanel. Alla våra skal tillverkas för hand och kontrolleras noggrant individuellt innan de erbjuds till försäljning. Bortsett från att skalen erbjuder ett skydd mot att dina AirPods inte ska gå sönder vid fall och stötar, så har de i allt högre grad blivit ett sätt att uttrycka personlig stil och preferens, precis som alla andra modeaccessoarer. Vår ambition är att vara bäst på det vi gör. Våra skal och fodral gör att en industriell massprodukt som mobiltelefonen blir en personlig modeaccessoar som vi är stolta att visa för vänner och bekanta. Våra AirPods skal vänder sig till kunder som värdesätter kvalitet, hantverk, mode och stil samt miljövänliga råmaterial som kan återvinnas. I detta sammanhang är det viktigt att påpeka att ”PU läder” och s.k. ”veganläder” har inget att göra med äkta läder. Veganläder är endast ett nytt uttryck myntat av kemikalieindustrin för ”PU läder” som är en förkortning av Polyuretan som är ett syntetiskt polymert material som i vardagsmun kallas plast. The Case Factory använder skinn som garverier återvinner från slakteriernas verksamhet för köttproduktion och är därför 100% ekologist. Skinnet genomgår en förädlingsprocess som uppfyller kraven i REACH förordning.
 

Vegetabiliskt garvat läder

När det är möjligt strävar vi även efter att använda vegetabiliskt garvade skinn som är den mest naturliga och miljövänliga typen av garvning. Denna process är baserad på användningen av det naturliga ämnet tannin, som är den huvudsakliga ingrediensen för att omvandla djurhuden till ett kompakt och motståndskraftigt material som behåller sina egenskaper och utseende över tiden.
En annan viktig anledning för att använda vegetabiliskt garvat läder är att tillverkningsprocessen har mindre miljöpåverkan. Skinn garvat med naturliga tanniner kan lätt återvinnas vid slutet av sin livslängd tack vare sina kemiska-biologiska egenskaper. AirPods skal tillverkade med vegetabiliskt garvat läder utvecklar även en mörk patina och får en vintage-look med tiden.
 

Prägla initialer på skalet

Våra AiPods skal möjliggör prägling av dina initialer i guld eller silver foliering på skalets framsida. Att prägla dina initialer på skalet gör det ännu mer speciellt och elegant. Vår hemsida har en präglingsfunktion där man kan se sina initialer på skalet innan man lägger en beställning.