Passport Cover Real Water Snake Harlequin Black/White

Passfodral i läder

Visa filter Dölj filter
Färg
Beige Flerfärgad Guld Ljusblå Ljusbrun Mörk Brun Rosa Röd Silver Svart Turkos Vit
Läder
Kobra Krokodil Nappa Python Ödla
60
Passport Cover Pony Zebra Black/White
Lägg till
Info
60
Passport Cover Pony Leopardo Camel
Lägg till
Info
60
Passport Cover Star Metallic Gold
Lägg till
Info
60
Passport Cover Pony Leopardo Yellow
Lägg till
Info
60
Passport Cover Soft Python Cashmere
Lägg till
Info

Skydda ditt pass med ett passfodral

Ditt pass är oerhört värdefullt, ett bevis på ditt medborgarskap, din biljett till att utforska världen. När man reser slits ditt pass lite varje gång. För dem som ofta är på resande fot blir detta naturliga slitage som uppstår snabbt märkbart. Ett förstört pass kan snabbt vända en bra resa till det sämre. Kommer man komma hem? Håller den till nästa resa, eller behöver jag beställa ett nytt? Kommer mitt nya pass levereras i tid?

All denna extra stress kan enkelt undvikas genom att skydda ditt pass. Skyddar du ditt pass kan du istället resa med ett leende på läpparna och njuta av resan. Du har säkert provat lägga ditt pass försiktigt i din packning eller i din “special ficka”, men har du inte ett skydd är det nästa oundvikligt att det inte uppstår något slitage.

The Case Factory’s passfodral i läder handtillverkas i Italiens av de mest omtalade garverierna för att ge en fantastisk kavlité. Vi vet att många gillar att ha en matchad och enhetlig outfit när man är ute och reser. Därför finns våra passfodral i läder i många olika färger och mönster. Både diskreta och mer kaxiga modeller. Föredrar du ett passfodral i läder med krokodilmönster eller kanske ett i äkta vattenorms skinn?

Våra passfodral i läder ger inte bara utmärkt skydd utan är även en vacker modeaccessoar. För en mer personlig touch kan du fått ditt passfodral i läder präglat med dina initialer i guld eller silver.